Våre Danske medeiere!

Sammen blir vi sterke!
4. oktober 2020

Våre Danske medeiere!

I 2018 ble X10 med på eiersiden. Ole M Jensen og Jesper Elling har vært og er en viktig del av det Danske næringsliv. Gjennom mange år har de satt sine spor i de selskaper de har jobbet i og med. For å nå våre mål med internasjonalisering av vårt konsept var det helt klart behov for å få med erfarne partnere på laget. Det at X10 valgte å gå inn i selskapet ser vi svært positivt på. Her har vi hentet litt fra nettsiden til X10: www.x10growth.com

X10 MODELLEN ​

Hos X10 tror vi helt grundliggende på, at langt de fleste virksomheder har et stort uforløst potentiale. Ofte forveksler vi det at vi ikke umiddelbart kan se potentialet med at potentialet ikke findes. Markant og vedvarende lønsom vækst handler grundlæggende om ambition, ledelse og eksekvering og dette er hovedingredienserne i X10 modellen. Vi starter med at sætte det ambitiøse mål. Vi kigger ikke på historiske data, eller på konkurrenterne, eller dommedagsrapporter og profetier m.v. Når det ambitiøse mål er formuleret, fryser vi omkostningerne på det nuværende niveau. Dels for at fjerne risiko og dels for sikre, at der er tale om reel vækst og ikke bare tilkøbt eller tom omsætning. Herefter beskriver vi vækststrategien med ”Vækstspor”, ”Must Win Battles”, ”Hjørneflag” og ”Gennembrudskalender”. Vi uddanner ledelsen i Vækstledelse og transformerer ledergruppemøderne til reelt vækstskabende møder. Vi involverer medarbejderne og skaber en vækstorganisation og kultur. Vi etablerer opfølgningsrutiner omfattende ”Månedlig Vækst Eftersyn”, ”Månedlig Vækst Dialog” og ”Vækst Dashboard”. Og vi støtter dig i den daglige ledelse af virksomheden mod det ambitiøse mål. Vi deler inspiration mellem X10 virksomhederne.

Ole M Jensen


Ole M. Jensen (f.1969) er international CEO og har gennem 20 år arbejdet med virksomheder i mere end 20 lande. Ole har bl.a. været engageret indenfor produktion, detailhandel og grossistvirksomhed, samtidig med at han gennem karrieren har erfaring fra de fleste virksomhedsfunktioner – fra økonomi og salg til kommunikation og indkøb. Senest har Ole i 3 år med succes været en del af den globale topledelse i en af verdens største handelsvirksomheder i byggebranchen med en omsætning på 130 mia. kr. Ole mestrer det strategiske, men er desuden en ”hands-on” leder, der omsætter det komplekse til nemt implementérbare tiltag. Han er en passioneret leder fyldt med energi og med særlig fokus på skabelsen af vindermentalitet i ”menneske”-virksomheder, hvor han har transformeret organisationer med op til 10.000 medarbejdere. Han begår sig hjemmevant såvel i det globale bestyrelseslokale som på butiksgulvet. Ole har gennemført mange virksomhedshandler både som sælger og køber, og har stor erfaring med at professionalisere, integrere og skabe vækst. Kædedrift er et af hans særlige specialer. Ole har betydelig erfaring med forskellige ejerskabsformer, lige fra børsnotering til kapitalfonde og familieejerskab i både ind- og udland, og han har derudover et stærkt link til bankerne.

Jesper Elling


Jesper J. Elling (født i 1964) er en af verdens førende eksperter inden for rådgivning om profitabel vækst. Jesper har som konsulent arbejdet med ledelses- og forretningsudvikling i danske og udenlandske virksomheder gennem mere end 20 år. I de sidste 10 år har han viet al sin tid og passion til at hjælpe topledere med at skabe dramatisk vækst i deres virksomheders økonomiske resultater. Jesper har arbejdet over det meste af verden. I Danmark har Jesper arbejdet succesfuldt med alt fra C20 virksomheder til mindre ejerledede virksomheder. Jesper er kendt for sine tårnhøje ambitioner, en kompromisløs attitude og ekstremt effektive ledelsesværktøjer inden for Vækstledelse. Jesper er forfatter til 5 bøger inkl. bestseller bogen Vækstledelse.
I 2018 ble X10 med på eiersiden. Ole M Jensen og Jesper Elling har vært og er en viktig del av det Danske næringsliv. Gjennom mange år har de satt sine spor i de selskaper de har jobbet i og med.