Sammen blir vi sterke!

Våre Danske medeiere!
4. oktober 2018
Aina og Ole Mikal blir daglige ledere
4. oktober 2020

Sammen blir vi sterke!

Virksomhetsfusjon i Haugesund

Rico Gruppen på Karmøy fusjonerer med selskapene under Tolås Invest AS:  Yrkesindredning AS, Optiled AS og Ravn Profil AS. Etter sammenslåingen omfatter konsernet bedriftene Rico Yrkesinredning AS, Rico Bilombyging AS og Ravn Profil AS. Eierskapet til konsernet blir 1/3 til Nils Olaf Osnes, 1/3 Tolås Invest og 1/3 til danske X10 Capital & Consulting der tidligere var 50% aktionær i Rico Gruppen. Hertil kommer en mindre ejerandel til ledelserne i de enkelte underliggende selskaber.

Daniel Tolås forklarer: ”…det var oplagt at slå vores bedrift sammen med Rico Gruppen som jeg kender fra min tidligere ansættelse der. Rico er en imponerende virksomhed og med danske X10 i ryggen har vi musklerne til at skabe en stor og stærk bedrift”.

Nils Olaf Osnes: ”…Rico Gruppen har været igennem en spændende udvikling de seneste år, med udskiftning af IT-systemer, professionalisering og etablering af salgskontor i Danmark. Fusionen med Tolås vil styrke os yderligere og det bliver fantastisk at få Daniel tilbage”.

Rico Yrkesinnredning

Målet er her, at skabe Nordens største spiller indenfor miljørigtig indretning af yrkebiler. Virksomheden er certificeret Co2 neutral og miljøelementet spiller en stadig stigende rolle hos vores kunder kan vi se. I skrivende stund er vi dialog med en stor bedrift om at levere mere end 1000 biler med miljøinredning.

Som noget nyt vil vi fremrettet tilbyde to produktlinjer. Basic Line, der er standard indretningsløsninger og Custom Line, hvor alt udvikles specielt til den aktuelle kundes behov.

Yrkesindretning bliver samlet på Bø på Karmøy.

Rico Bilombygging AS

Den nye fælles bedrift der bygger handicap-løsninger, montere lys m.v. vil få adresse på Raglamyr. Bedriften er godkendt af NAV og bliver her en betydende og dominerende spiller på Vestlandet.

 

Ravn Profil AS

Bedriften er en sammenlægning af Ravn Profil og Ricos reklame og skilteafdeling. Tilsammen bliver bedriften den største spiller på Vestlandet med en stor og imponerende maskinpart der kan levere alt indenfor, foliering, skilte m.v. Ravn Profil vil forsat have adresse på Raglamyr.

Styreformand Ole Mikael Jensen fra X10 Capital & Consulting: ”…Når alt er på plads indenfor de kommende måneder får Haugesund en stor og stærk bedriftsgruppe med stort potentiale lokalt, nationalt og ikke mindst internationalt når vi taler om yrkesindredning”.