Om oss

Godt håndtverk krever godt verktøy, som krever system - VÅRT system


Vi har produsert og levert miljøvennlig bilinnredning i over 30år. Mye har skjedd med teknologien på disse årene, og vi har utviklet oss i takt, hvor hver dag er en ny dag med forbedring.

Etter 4000 leverte Campingbiler på 70, 80, og 90-tallet, var tiden for Varebilinnredning kommet, hvor vi har drevet de siste 30 år. Vi har vårt hovedkontor og fabrikk plassert i Norges opphavssted, Avaldsnes, Karmøy, et salgskontor i Oslo, samt egen avdeling i København, Danmark.
Vi har markedets eneste klimanøytrale innredning, og har et mål om å bli ledende i Europa på salg av varebilinnredning. I dag har vi to produksjonslinjer. BasickLine, som er innredning tilpasset yrkesgrupper som Elektriker, Rørlegger, Snekker, Entreprenør etc, og CustomLine som er innredning tilpasset kundens behov og etter de ønsker kunden måtte ha.
Med dagens variasjon av varebiler i alle ulike lengder og fasonger, er det krevende å bygge opp en database av innredninger tilpasset bilmodellene. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vårt konsept. Våren 2020 fusjonerte vi med Yrkesinnredning AS, som en del av den strategiske vekstplanen vi har.

Våre selskaperRico_gruppen

Rico Gruppen Holding AS eies og drives av Osen Osnes AS, Tolås Invest AS og X10 Capital & Consulting . Selskapet i dag drifter tre produksjonsbedrifter. Rico Yrkesinnedning AS, Rico Bilombygging AS og Ravn Profil AS. I tillegg har selskapet et eget konsept vi kaller Rico Klimabil.

Les mer

Din nye leverandør av bilinnredning AS
Rico Yrkesinnredning AS
er markedsledende og eneste produsent av Miljøvennlig bilinnredning. Våre innredninger er 100% Co2 nøytrale. Vårt hovedkontor og fabrikk ligger på Karmøy i Rogaland, men vi har salgskontorer og avdelinger i Oslo og København.

Les mer

Din nye leverandør av bilombygging
Rico Bilombygging AS
er en av landets fem ombyggere for NAV, hvor vi tilrettelegger biler for mennesker med spesielle behov utover hva som blir levert fra bilprodusent. Vi er også leverandør av ekstrautstyr og lysutstyr til alle type kjøretøy.

Les mer

Din nye leverandør av Skilt & Dekor
Ravn Profil AS
er en av landets største reklamebyråer innen produksjon av dekor og skilter. Vi har markedets mest moderne maskinpark og leverer det meste in house! Kvalitet er viktig, Pris er viktig, Leveringstid er viktig. Vi er gode på alle!

Les mer

Nils Olav Osnes

Osen Osnes AS


Nils Olaf Osnes startet Rico Bilmøbler med sin far tilbake i 1971, og har siden den gang levert over 4000 campingbiler, 10.000 bilinnredninger, og flere tusen bilombygginger. Nils er kjent for sitt pågangsmot og energi.

Daniel Tolås

Tolås Invest AS


Daniel Tolås er Grunder, og har startet flere selskaper de siste årene. Flere av disse er nå fusjonert inn sammen med Rico. Daniel er lidenskapelig opptatt av vekst og utvikling, og ser stadig nye måter å effektivisere driften på.

Ole M Jensen

X10 Capital & Consulting


Ole M. Jensen (f.1969) er international CEO og har gennem 20 år arbejdet med virksomheder i mere end 20 lande. Ole har bl.a. været engageret indenfor produktion, detailhandel og grossistvirksomhed, samtidig med at han gennem karrieren har erfaring fra de fleste virksomhedsfunktioner – fra økonomi og salg til kommunikation og indkøb. Senest har Ole i 3 år med succes været en del af den globale topledelse i en af verdens største handelsvirksomheder i byggebranchen med en omsætning på 130 mia. kr.

Jesper Elling

X10 Capital & Consulting


Jesper J. Elling (født i 1964) er en af verdens førende eksperter inden for rådgivning om profitabel vækst. Jesper har som konsulent arbejdet med ledelses- og forretningsudvikling i danske og udenlandske virksomheder gennem mere end 20 år. I de sidste 10 år har han viet al sin tid og passion til at hjælpe topledere med at skabe dramatisk vækst i deres virksomheders økonomiske resultater. Jesper har arbejdet over det meste af verden. Jesper er kendt for sine tårnhøje ambitioner, en kompromisløs attitude og ekstremt effektive ledelsesværktøjer inden for Vækstledelse. Jesper er forfatter til 5 bøger inkl. bestseller bogen Vækstledelse.

Er det mulig å få et bensin eller diesel drevet kjøretøy klimanøytralt? Ja, selvfølgelig, da gjennom vårt konsept Rico Klimabil.